U prostorijama Kreativno edukativnog centra – KEC u Kraljevića Marka 4 možete kupiti “Voćne Rolnice” koje su napravljene od mlevenog sušenog voća, bez aditiva, konzervansa i šećera. Proizvod je nov na srpskom tržištu i dobio je sertifikat o ispravnosti i kvalitetu od Zavoda za javno zdravlje u Beogradu, po kome ima neograničen rok trajanja. U njemu su sačuvani svi vitamini i zdravi sastojci, jer proizvod nije termički obrađen.

U proizvodnom procesu pravljenja voćnih rolnica, učestvuju osobe sa intelektualnim teškoćama, od nabavke materijala za proizvodnju, do pakovanja, promocije i distribucije.

Radno angažovanje u socijalnom preduzeću je neophodno za kvalitetan i ispunjen život mladih osoba sa intelektualnim teškoćama. Kreativno edukativni centar razvija proizvodne delatnosti sa ciljem da se osobe sa intelektualnim teškoćama radno angažuju i zaposle, da svojim radom privređuju, doprinose i ostvaruju dobit, kao punopravni članovi društva, da se socijalizuju i uspešno integrišu u radnu sredinu.

Radno vreme centra je od 10 do 18 časova, a sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 064 680 97 51.

Račun za uplatu: Societe Generale Srbija  275 0000220036687 07